THAÏS & STRÖE , la Pure London

THAÏS & STRÖE vine în această primăvară cu vești foarte bune:  colecția de primăvară – vară este acum disponibilă în magazinul online, în showroom dar și în străinătate. Despre asta și despre cum a fost participarea la unul dintre cele mai importante târguri internaționale, ne povestesc în cele ce urmeză.

Cum s-a întâmplat să ajungeți la Pure London?

Totul a început anul trecut în Copenhaga pe când ne aflam la CIFF, Copenhagen Internatinonal Fashion Festival. Într-una din zile, pe lângă deținătorii de buticuri, jurnaliști și buyieri a venit la noi o doamnă care s-a prezentat ca fiind Head of Womenswear în cadrul Pure London. Ne complimentat pentru vizualul standului, a analizat colecția și a spus că i-ar plăcea să fim prezente și la Pure London. Așa a început povestea nostră pe piața din Regatul Unit al Marii Britanii. Am făcut schimb de contacte și cinci luni mai târziu eram printre designerii care prezentau colecții pe podium.

 

Cât a durat târgul, cum s-au derulat zilele acolo dar mai ales cum v-ați pregătit?

În primul rând am pus la punct colecția Phobia, apoi am gândit standul, am făcut o listă cu ceea ce avem nevoie și ne-am crezt un vizual al standului. Cu câteva luni în urmă am fost puse în legătură cu echipa de producție a showlui, ai căror stiliști selectaseră colecția noastră pentră a fi parte din prezentarea ce avea să se țină. Le-am trimis piesele care urmau să intre în prezentare, iar celelalte, pentru expoziția statică le-am trimis cu un camion. Evenimentul a durat trei zile, timp în care am prezentat colecția, am participat la semniarii, la conferințe și am luat contact cu buyierii.

 

Ce scop are evenimentul și care ar fi publicul țintă?

Evenimentul funcționează ca un motor al industriei. Obiectul principal este crearea punților între creatori, producători și buyieri. Cine sunt acești buyieri – ei sunt reprezentanții magazinelor multi brand, ai buticurilor, ai concept store-urilor. Publicul țintă, sunt buyierii și apoi presa. Nu este, deci, un eveniment pentru consumatorul final.

 

Care a fost impactul participării la acest eveniment pentru THAÏS & STRÖE?

În primul rând impact asupra brand awearness-ului. Este clar că nu ajunge oricine acolo și faptul că nu doar am expus ci am fost și pe podium ne confirmă cumva calitatea și coerența a ceea ce facem. Participarea la un astfel de eveniment înseamnă: luarea contactului direct cu piața, perfecționarea membrilor echipei prin participarea la workshopuri și seminarii ori discuții one to one cu alți profesioniști din domeniu și practic acreditarea în industrie – ocuparea unui loc pe piață. Totodată am avut impact asupra vânzărilor și am creat legături cu potențiali clienți.

 

Pure London a fost o experiență benefică pentru brand-ul THAÏS & STRÖE care are în plan și alte participări, iar vara aceasta va veni cu alte surprize plăcute, până atunci, bucurați-vă de noua colecție!Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Privacy Policy