În intimitatea unui vis

 

Revista Cultartes a realizat un articol despre co-fondatoarea THAÏS & STRÖE, Oana Stroe.

„Pe Oana o cunosc de multă, multă vreme, de pe când eram tineri adolescenți, ea mai tânără ca mine, dar nu contează. Încă de pe atunci îmi povestea de visele ei și cam unde spera să ajungă și ce voia să facă și toate astea. Acum Oana este parte din THAÏS & STRÖE, o casă/agen

ție/ce-o fi de modă care a prins foarte bine pe piața de la noi și nu numai. Sincer, nu ne-am mai vorbit de multă vreme, așa că am zis, dacă tot stăm de vorbă să o ardem ca profesioniștii, heh.

Aveți o nouă colecție, „Phobia”, dacă nu mă înșel. Ei bine, care e povestea din spatele ei?

Nu, nu te înșeli. Exact așa se cheamă. Este nou-nouță iar poveste ei a început undeva pe străzile din Copenhaga în timp ce mă plimbam cu Thais după o zi extenuantă în care ne prezentaserăm colecția anterioară. Inspirația a venit la noi fără să o căutăm neapărat, și a venit tocmai din interiorul nostru. Ea este o poveste în sine, și anume, povestea triumfului asupra fricilor. Povestea în așa zisele non-culori: alb, negru, gri. Am adunat toate fricile noastre și le-am exprimat creativ într-o colecție simbol al tuturor fobiilor cu care ne luptăm în fiecare clipă.”

Întregul articol aici.Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Privacy Policy